Digitalna preobrazba v podjetju ORODJARSTVO KRIŽAJ d. o. o.

Naziv naložbe: Digitalna preobrazba podjetja ORODJARSTVO KRIŽAJ d. o. o.

Naložba je bila za sofinanciranje izbrana na javnem razpisu »P4D React EU – Spodbude za digitalno transformacijo MSP«.

Vrednost projekta znaša 166.396,00 EUR neto.

Glavni namen/cilj naložbe: investicija in planirani ukrepi bodo omogočili večjo avtomatizacijo prenosa podatkov, boljše uporabniške izkušnje kupcev, bolj učinkovito opravljanje nabave, kadrovske in razvojne funkcije ter dvig digitalnih kompetenc zaposlenih. Digitalna preobrazba bo vplivala na boljšo učinkovitost, višji nivo storitev, večjo fleksibilnost in odzivnost. S pomočjo digitalne preobrazbe si želimo ustvariti prilagodljive poslovne in proizvodne procese, ki bodo odporni na spremembe tudi v prihodnosti.

Cilji naložbe so:  večja konkurenčnost, povečanje razvojne naravnanosti, izboljšanje kompetenc zaposlenih, dvig dodane vrednosti na zaposlenega.

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj v okviru odziva Unije na pandemijo COVID-19. Več informacij o evropski kohezijski politiki v Sloveniji je na voljo na spletni strani www.eu-skladi.si.

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.