Orodjarstvo
KRIŽAJ

SINCE 1982

Začetki in danes


Orodjarstvo in plastika Mojca Križaj s.p. je začelo s svojo dejavnostjo v letu 1982. Najprej smo se preizkusili v ulivanju plastike, danes pa z desetimi zaposlenimi izdelujemo in razvijamo predvsem visoko-kvalitetna orodja za tlačni liv aluminija.

Pravno organizacijski okvir opravljanja podjetniške dejavnosti se je v letu 2017 spremenil – podjetje se je preoblikovalo v Orodjarstvo Križaj d.o.o.

V bližnji preteklosti smo razširili prostore in hkrati tudi kupili pet novih strojev, kar za nas pomeni več kapacitet, zato še iščemo nove poslovne partnerje.

V koraku s časom


Zavedamo se, da je sprememba edina stalnica, zato sledimo novim trendom na področju konstruiranja, orodjarstva in računalniške podpore. Z veseljem sprejmemo nove izzive in pomagamo stranki priti pravočasno do končnega cilja: kvalitetnih ter cenovno ugodnih ulitkov in orodij. Pripravljamo se tudi na pridobitev certifikata ISO 9001, s katerim bomo tudi uradno potrdili kakovost naših izdelkov.

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.