PRIMARNE STORITVE

Izkušeni in zanesljivi


Z lastnim znanjem smo v proizvodnjo uvedli celoten proces računalniško podprtega načrtovanja in obdelave proizvodov, ki smo ga združili s skoraj 40-letnimi orodjarskimi in livarskimi izkušnjami zaposlenih.


Naše osnovne dejavnosti so


  • Izdelava orodij za tlačni liv aluminija in magnezija – do cca. 5T teže.
  • Zasnova, koncept in konstruiranje orodij za tlačni liv (CAD)
  • Izdelava CNC programov in CNC obdelava (CAM)
  • Konstruiranje in modeliranje 3D modelov ulitkov
  • Izdelava in konstruiranje obrezilnih orodij
  • Simulacija litja

Celovitost storitev


Naša dodatna ponudba zajema proizvode in storitve, ki jih lahko opravimo z našim znanjem (konstrukcija, tehnologija, računalniška obdelava) in razpoložljivo strojno opremo (med drugim sedem sodobnih CNC obdelovalnih centrov). Pri nas lahko naročite tudi izdelavo prototipov ulitkov, manjših serij, izdelavo priprav in naprav, s pomočjo poslovnih partnerjev vam pomagamo tudi pri potrebah po brizganju plastike, tlačnem liv, obdelavi…

Ponujamo celovito vodenje projekta – od planiranja projekta pa vse do PPAP potrditve (level3).

Ogromno znanja in izkušenj smo pridobili z uspešno zaključenimi projekti v avtomobilski industriji, ki v našem podjetju predstavlja velik delež celotnega posla in so nam dala prava znanja tudi za izdelavo zahtevnih orodij v drugih industrijah.

Zavedamo se, da je sprememba edina stalnica, zato sledimo novim trendom na področju orodjarstva in njegove računalniške podpore. Z veseljem sprejmemo nove izzive in pomagamo stranki priti pravočasno do končnega cilja: kvalitetnih ter cenovno ugodnih ulitkov in orodij.

Našo prednost vidimo v dejstvu, da smo zaradi obvladljivega števila zaposlenih zelo prilagodljivi in zagotovo konkurenčni, krasijo pa nas znanje in dolgoletne izkušnje v orodjarstvu.


Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.